Examentraining

Kun je voor bepaalde eindexamenvakken nog een steuntje in de rug gebruiken? Dan ben je welkom op de examentrainingen van FloW. Dit zijn intensieve trainingen in groepjes van 2 tot maximaal 4 leerlingen.

Twee dagen lang verdiep je je samen met een ervaren docent in de examenstof. Daarnaast is er uiteraard aandacht voor de vaardigheden die jij nodig hebt om je examen goed te maken. We gaan in op hoe je hersenen informatie opslaan, hoe je effectief kunt oefenen, hoe je zorgt dat je echt de vraag beantwoordt, etc.

Ook krijg je tips over pauzes nemen, eten, drinken, slaap en beweging. Als je last hebt van stress, zenuwen of zelfs faalangst, helpen we je om dit onder controle te krijgen. Alles om ervoor te zorgen dat jij kunt knallen bij het eindexamen!

Data 2021

Examentrainingen worden gegeven in weekenden. Je bent dan de zaterdag en de zondag van 10:00 tot 17:00 bij FloW. Voor lunch, drinken en snacks wordt gezorgd. Onderstaande data gelden voor alle schoolniveaus.

Staat jouw vak er niet tussen of wil je een training op een andere datum? Neem dan contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Wiskunde B 5-6 februari en 12-13 maart
Wiskunde A 12-13 februari en 19-20 maart
Scheikunde 5-6 maart en 2-3 april
Natuurkunde 26-27 februari en 9-10 april
Nederlands 19-20 februari en 16-17 april
Engels, Duits, Frans en Spaans 20-21 februari en 23-24 april

Tarieven

Een examentraining kost € 250,-. Dit is inclusief 14 uur intensieve begeleiding, lunch, drinken en snacks. Ook mogen leerlingen tot hun CSE via de app of telefoon hun begeleider om hulp of advies blijven vragen.

Aanmelden

Aanmelden voor examentrainingen kan tot drie weken van te voren. Na die tijd is mogelijk, maar dan kan beschikbaarheid niet worden gegarandeerd. Stuur een e-mail naar info@flowhuiswerk.nl of bel naar 06-41762384 om uw zoon of dochter aan te melden.